Rüyada taze soğan kesmek

Rüyada taze soğan kesmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, büyük zararlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada taze soğan kesmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Rüyada taze soğan kesmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan ekmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, kötü haberler alınacağına inanılır.

Rüyada taze soğan tarlası görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada taze soğan bahçesi görmek faturalarını ödeyemez olacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulur.

Rüyada taze soğan yedirmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze yeşil soğan görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda taze soğan görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan koparmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments