Rüyada soğanın başını kesmek

Rüyada soğanın başını kesmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, maddi gücünün eksileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Rüyada soğanın başını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Rüyada soğan başı kesmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalettir.

Rüyada soğanın başını kesmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada baş soğan görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada taze soğan kesmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan kesmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla soğan kesmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine delalettir.

Rüyada soğan kesmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada yeşil soğan kesmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments