Rüyada soğan başı kesmek

Rüyada soğan başı kesmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, büyük bir yenilgi alacağına, çaresiz kalacağına, sıkıntılarının geçeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada soğan başı kesmek gördüyseniz:

  • Hukuki veya maddi içerikli konularda ilerlemek veya problem yaşanıyorsa çözmek için, bazı kişilerle bağlantı kurmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada soğan başı kesmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada soğanın başını kesmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada baş soğan görmek hayırlı haberler getireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil soğan kesmek bahtının açık olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada soğan kesmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada taze soğan kesmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada bıçakla soğan kesmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru soğan kesmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments