Rüyada yeşil soğan çıkarmak

Rüyada yeşil soğan çıkarmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, onu alkışlayacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan çıkarmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yeşil soğan çıkarmak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, bir süre zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan soğan çıkarmak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hayalkırıklığı duyacağına delalettir.

Rüyada yeşil soğan biçmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan maydanoz görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada yeşil soğan satın almak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, tatsızlıklar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taze soğan görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments