Rüyada yeşil soğan biçmek

Rüyada yeşil soğan biçmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, onlar için çabalayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan biçmek gördüyseniz:

  • Başka bir ifade ile, kendi kendinizin gözünü korkutuyorsunuz.

Rüyada yeşil soğan biçmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çayır biçmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yeşillik biçmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek biçmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil çimen biçmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil arpa biçmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil otları biçmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ekini biçmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments