Rüyada yeşil soğan maydanoz görmek

Rüyada yeşil soğan maydanoz görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan maydanoz gördüyseniz:

  • Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan maydanoz görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil maydanoz yemek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik maydanoz görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil maydanoz görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada yeşil soğan bahçesi görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek büyük bir işe kavuşacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments