Rüyada yeşil taze soğan görmek

Rüyada yeşil taze soğan görmek allah’ın yolundan gideceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada yeşil taze soğan gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Rüyada taze yeşil soğan yemek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil taze soğan görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada taze yeşil soğan görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada taze soğan yıkamak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına işarettir.

Rüyada bahçede taze soğan görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze soğan görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Rüyada saksıda taze soğan görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze soğan vermek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments