Rüyada yeşil sahada maç yapmak

Rüyada yeşil sahada maç yapmak talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, borçlarının ödeneceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise, beklediğiniz olumlu işaretler kendini yavaş yavaş göstermeye başlayabilir.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada halı saha maçı yapmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine yorulur.

Rüyada yeşil çim saha görmek güzel günlerin geleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil saha görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil halı saha görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil futbol sahası görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada basketbol sahası görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada futbol sahasında koşmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments