Rüyada yeşil futbol sahası görmek

Rüyada yeşil futbol sahası görmek yüksek moral sahibi olunacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil futbol sahası gördüyseniz:

  • Planlarınızı kararlarınızdan etkilenebilecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil futbol sahası görmek hayatının zorlaşacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına işaret eder.

Rüyada boş futbol sahası görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet eder.

Rüyada futbol sahası görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada futbol sahasında koşmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kendisini korumaya alacağına yorulur.

Rüyada yeşil halı saha görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çim saha görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saha görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, düşmanların çok üzüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments