Rüyada renkli taş almak

Rüyada renkli taş almak engel tanımayan biri olacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, onlara hocalık edeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada renkli taş almak gördüyseniz:

  • Partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada mavi renk taş görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada renk renk taşlar görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, yokluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli taş almak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli taş görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli taşlı yüzük görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Rüyada mor renkli taş görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkte taş görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli parlak taşlar görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments