Rüyada küçük renkli taşlar görmek

Rüyada küçük renkli taşlar görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, diplomalı kimse olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada küçük renkli taşlar gördüyseniz:

  • Kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz.

Rüyada küçük renkli taşlar görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada renkli küçük taşlar görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada küçük taşlar toplamak rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük siyah taş görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük taşlar görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulur.

Rüyada küçük çakıl taşı görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada küçük beyaz taş görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, dertlerine derman arayacağına inanılır.

Rüyada küçük taş görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments