Rüyada yeşil renkli gül görmek

Rüyada yeşil renkli gül görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, üzüntülerin gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli gül gördüyseniz:

  • İçinde bulunduğunuz ikilemler dikkat çekiyor.

Rüyada yeşil renkli gül görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada mavi renk gül görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renkli gül görmek ortalığın karışacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına tabir olunur.

Rüyada renk renk gül görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli gül toplamak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil gül vermek parasının ve malının çoğalacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil gül görmek büyük zararlar getireceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments