Rüyada yeşil gül görmek

Rüyada yeşil gül görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gül gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli gül görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Rüyada yeşil gül vermek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına yorulur.

Rüyada yeşil gül almak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, anne babaya müjde verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gül görmek hayatının yoluna gireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş eşini gülerken görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi gülerken görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada açan kırmızı gül görmek işlerin kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments