Rüyada yeşil yapraklı gül görmek

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yapraklı gül gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, yarınlarına umutla bakacağına alamet eder.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gül yaprakları görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı gül yaprağı yemek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül yaprağı görmek mutluluktan havalara uçacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada gül yaprağı yemek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe gül yaprağı görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments