Rüyada yeşil renk kumaş görmek

Rüyada yeşil renk kumaş görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renk kumaş gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil renk kumaş görmek mubah olmayan yollara sapacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek insanları kandıracağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada gri renk kumaş görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada turuncu renk kumaş görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek terslik yaşayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada sarı renk kumaş görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada mavi renk kumaş görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada bordo renk kumaş görmek sıkıntılarını atacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments