Rüyada mavi renkli kumaş görmek

Rüyada mavi renkli kumaş görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kumaş gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça dalgın olabilirsiniz.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek sorunlarından kurtulacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk kumaş görmek parasını dikkatli harcayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada mavi renkte kumaş görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kadife kumaş görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kumaş görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, azap çektiğine işaret eder.

Rüyada renkli kumaşlar görmek kısmetin ve talihin açılacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments