Rüyada gri renk kumaş görmek

Rüyada gri renk kumaş görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada gri renk kumaş gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Rüyada gri renk kumaş görmek psikolojik olarak düzeleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada gri kumaş görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Rüyada mavi renkte kumaş görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, desteksiz kalacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek çok sevinçli haberler alacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk kumaş görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada mor renkli kumaş görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada turuncu renk kumaş görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo renk kumaş görmek belalardan korunacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments