Rüyada yeşil renk dövme görmek

Rüyada yeşil renk dövme görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, halsizleşeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renk dövme gördüyseniz:

  • Hoşgörülü bakış açısıyla, yumuşak griliklerin daha çok kişi için iyi sonuçlar doğurabileceğini unutmayın.

Rüyada yeşil renk dövme görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah renkte dövme görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli dövme yaptırmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Rüyada renkli dövme görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalettir.

Rüyada mavi renk dövme görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil dövme görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zahmete düşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil dövme yaptırdığını görmek kafa dinleyeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments