Rüyada yeşil dövme görmek

Rüyada yeşil dövme görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çok daha iyi günler göreceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil dövme gördüyseniz:

  • Alışılmadık alışkanlıklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada yeşil dövme yaptırdığını görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil renk dövme görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil dövme görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak hayırsız olaylar yaşayacağına, işinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırta dövme yaptırmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine dövme yapmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde dövme görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dövme yaptırırken görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, aydınlığa çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments