Rüyada yeşil pardesü görmek

Rüyada yeşil pardesü görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kişinin geri planda kalacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil pardesü gördüyseniz:

  • Fiziksel, finansal veya duygusal açıdan kaldırılabileceğinden fazla yük yüklenmeniz veya üzerine gidilen konular önemli sorunlar yaratabilir.

Rüyada yeşil pardüse görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada yeşil pardesü görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada parmağında yeşil yüzük görmek işindeki verimin artacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil pardesü giydiğini görmek çalışkan bir kişi olunacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada yeşil pardesü giymek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada parmak dolama görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada pardesü almak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada parmakta taşlı yüzük görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments