Rüyada yeşil örtülü cenaze görmek

Rüyada yeşil örtülü cenaze görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, her şeyin ters gideceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına delalettir.

Rüyada yeşil örtülü cenaze gördüyseniz:

  • Uyku düzeninizdeki bozukluklar sıkıntlarınızın artmasına sebep olabilir.

Rüyada yeşil cenaze örtüsü görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, saygınlık elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil örtülü cenaze görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada yeşil örtü örtmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işarettir.

Rüyada yeşil yatak örtüsü görmek ayaklandıracağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü yatır görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ameliyat örtüsü görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments