Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü gördüyseniz:

  • Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni iş birlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kazancının günbegün artacağına işarettir.

Rüyada kabenin örtüsü görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına işarettir.

Rüyada kabe örtüsü almak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek parasız ve işsiz kalacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kabeye örtü örtmek başarılarının eksilmeyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada kabe örtüsü görmek başarıların artacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada kabe örtüsünü görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek sevinileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments