Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada yeşil ojeli tırnak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada yeşil ojeli tırnak görmek kötü kişilere yakın olacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına inanılır.

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek huzurlu hissedileceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada ojeli ayak tırnağı görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet eder.

Rüyada tırnaklarını ojeli görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnakları ojeli görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments