Rüyada yeşil nehirde yüzmek

Rüyada yeşil nehirde yüzmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli nehirde yüzmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Rüyada nehir yüzmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada bir nehirde yüzmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, yatırımlarının kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirde yüzmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, emeklerin boş yere harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde yüzdüğünü görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına yorulur.

Rüyada nehirde tersine yüzmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments