Rüyada nehirde tersine yüzmek

Rüyada nehirde tersine yüzmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, daha güzelleşeceğine, hataların düzeltileceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada nehirde tersine yüzmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi, daha fazla gelir ya da maddi açıdan kar elde etmenizi sağlayacak olaylara zaman ayırmalısınız.

Rüyada nehirde tersine yüzmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tersine akan nehir görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya delalettir.

Rüyada suyun tersine yüzmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, aile saadetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tersine namaz kılmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, alim insanlardan sayılacağına tabir olunur.

Rüyada camide kıblenin tersine namaz kılmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tersine akan sel görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments