Rüyada kirli nehirde yüzmek

Rüyada kirli nehirde yüzmek köşeye sıkıştıracağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, bereketin geleceğine, ağız tadının bozulmayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada kirli nehirde yüzmek gördüyseniz:

  • Enerji yüklüsünüz.

Rüyada kirli nehirde yüzmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli nehir görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına işarettir.

Rüyada bir nehirde yüzmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine inanılır.

Rüyada nehirde yüzmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirde tersine yüzmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, haneye nifak gireceğine delalet eder.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine alamet eder.

Rüyada akan nehirde yüzmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments