Rüyada bulanık nehirde yüzmek

Rüyada bulanık nehirde yüzmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, rahatının yerine geleceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek gördüyseniz:

  • Belli bir kişi, plan, amaç veya proje için büyük istek duymanız dikkatleri üzerinize toplayabilir.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada bulanık nehir görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık nehirden geçmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık akan nehir görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir nehirde yüzmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan nehirde yüzmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde balıklarla yüzmek islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet eder.

Rüyada nehirde tersine yüzmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kazalardan, belalardan korunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments