Rüyada pasta mumu görmek

Rüyada pasta mumu görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sürekli dua alarak yaşayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada pasta mumu gördüyseniz:

  • Yani herşeyin acısını çıkartmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada pasta ve mum görmek çirkin sözler işitileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mumlu pasta görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada yaş pasta ve mum görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işarettir.

Rüyada pastaya mum dikmek sevindirici şeyler duymaya, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine inanılır.

Rüyada doğum günü pastası ve mum görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada pastada mum üflemek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada pasta mumu üflemek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta mumu yakmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments