Rüyada beyaz mum görmek

Rüyada beyaz mum görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz mum gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ya da önemsediğiniz ilişkileri ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada beyaz mum görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz mum almak hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yanan beyaz mum görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin mum yaktığını görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilisede mum yakmak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mumun eridiğini görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada pastanın üzerinde mum görmek rahata erileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada türbede mum yakmak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments