Rüyada yeşil mercimek yemek

Rüyada yeşil mercimek yemek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yemek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işaret eder.

Rüyada kuru yeşil mercimek görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments