Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, esenlik bulacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına inanılır.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek eşine değerli hediyeler alacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli muhabbet kuşu görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk muhabbet kuşu görmek kazancın günden güne daha da artacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulmaktadır.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments