Rüyada kendine kolye takmak

Rüyada kendine kolye takmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine kolye takmak gördüyseniz:

  • Esnek olmak, minimum malzemeyle en fazlasını elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada kolyeler takmak stres atılacak aktiviteler yapılacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada kolye küpe takmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada birinin kolyesini takmak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah inci kolye takmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yusufcuk kolyesi takmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kolye takmak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya alamet eder.

Rüyada kendine kolye takmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments