Rüyada başkasına altın kolye takmak

Rüyada başkasına altın kolye takmak çok büyük özgüven kazanacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işinde dar boğaza gireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Düşünceli adımlar atmanız ya da jestler yapmanız durumunda olumlu karşılıklar alabilirsiniz.

Rüyada boynuna altın kolye takmak daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulur.

Rüyada altın kolye takmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalettir.

Rüyada beyaz altın kolye takmak ters giden olayların düzeltileceğine, sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada geline altın kolye takmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına altın kolye takmak dertlerin günden güne daha da artacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük altın kolye takmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolyeler takmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, geçim derdine gireceğine alamet eder.

Rüyada altın bilezik kolye takmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments