Rüyada yeşil kolye görmek

Rüyada yeşil kolye görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kolye gördüyseniz:

  • Yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir.

Rüyada yeşil taş kolye görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kolye görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayata küseceğine delalettir.

Rüyada yeşil kolye takmak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek adeta sinirden küplere bineceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kolye hediye almak kısa süreli hastalık yaşamasına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments