Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil boncuklu kolye gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz boncuklu kolye görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boncuk kolye almak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk kolye takmak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işarettir.

Rüyada boncuk kolye görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada boncuktan kolye takmak işinin ehli durumuna geleceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments