Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, sorunların son bulacağına, ailesini hem gururlandıracağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil zümrüt kolye gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek galibiyet kazanacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada zümrüt kolye görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, amacına nail olacağına yorulur.

Rüyada zümrüt kolye takmak müjdeli haberler alınacağına, üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil zümrüt görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil zümrüt yüzük görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zümrüt yeşili yüzük görmek kendini bunu başaracağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments