Rüyada bakanla görüşmek

Rüyada bakanla görüşmek verilen emeklerin boşa gideceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakanla görüşmek gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Rüyada bakanla görüşmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada arkadaşla görüşmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada görüşmek istememek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla görüşmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalettir.

Rüyada tel görüşmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadınla görüşmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek arzularının yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızla görüşmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments