Rüyada başbakanla görüşmek

Rüyada başbakanla görüşmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, başarının garantileneceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, mutlu olacağınıza alamet eder.

Rüyada başbakanla görüşmek gördüyseniz:

  • Beyin fırtınası yapmanın zamanıdır.

Rüyada başbakanla görüşmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayanla görüşmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada görüşmek istememek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, yarınlara bakacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek işlerinde kara geçeceğine, ticarette ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birisiyle görüşmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşlarla görüşmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada bir erkekle görüşmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments