Rüyada tel görüşmek

Rüyada tel görüşmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada tel görüşmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada tel görüşmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek yeni şeyler deneneceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet eder.

Rüyada eski eşle görüşmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada telefonla görüşmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek toparlanmasının da uzun süreceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen biriyle görüşmek kalp kıracağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye işarettir.

Rüyada kadınla görüşmek kısa süre içinde engelleneceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments