Rüyada kadınla görüşmek

Rüyada kadınla görüşmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kadınla görüşmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda istikrar sağlamak için sizi yavaşlatan kişilerle aranıza mesafe koymanız gerekebilir.

Rüyada kadınla görüşmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada bir kadınla görüşmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek gözyaşının kuruyacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle görüşmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birisiyle görüşmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments