Rüyada eski arkadaşla görüşmek

Rüyada eski arkadaşla görüşmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle görüşmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşle görüşmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla görüşmek önemli bir lider haline geleceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla görüşmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, güvenini sarsacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle görüşmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet eder.

Rüyada akrabalarla görüşmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments