Rüyada arkadaşla görüşmek

Rüyada arkadaşla görüşmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ondan faydalanacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla görüşmek gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmanız önemli bir ilişkinizin dengede kalmasını sağlayabilir.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla görüşmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla görüşmek kişinin kazancının çoğalacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanla görüşmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle görüşmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, varlık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölen biriyle görüşmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments