Rüyada görüşmek istememek

Rüyada görüşmek istememek hayırlı ve güzel haberler alacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada görüşmek istememek gördüyseniz:

  • Artık çok fazla önem taşımayan ya da eski özelliğini yitirmiş ilişkilerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada görüşmek istememek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle görüşmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kadınla görüşmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabalarla görüşmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada patronla görüşmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments