Rüyada yeşil ırmak

Rüyada yeşil ırmak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, insanlarla bir araya geleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ırmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylerin hesabını yaparken maddi barajlar koymanızda fayda var.

Rüyada yeşil ırmak görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalettir.

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bir ırmak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulur.

Rüyada yeşil ırmak belalardan korunacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş ırmak görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada donmuş ırmak görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ters akan ırmak bereketin ve karın artacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments