Rüyada ırmak ve yeşillik görmek

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmak ve yeşillik gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara dikkat etmelisiniz.

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek bir süre zorluk çekeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil ırmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bir ırmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işaret eder.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil ırmak görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmaktan su içmek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, her geçen gün başarıların artacağına inanılır.

Rüyada ırmakta yürümek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada birinin ırmağa düştüğünü görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments