Rüyada yeşil ırmak görmek

Rüyada yeşil ırmak görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, bazı konularda önayak olunacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ırmak gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Rüyada yeşil ırmak görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bir ırmak rahata erileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza alamet eder.

Rüyada yeşil ırmak yarınlarına inanacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmakta kayık görmek güzel fırsatların elde edileceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada taşan ırmak görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ırmaktan balık tutmak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments