Rüyada yeşil iplik almak

Rüyada yeşil iplik almak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına işarettir.

Rüyada yeşil iplik almak gördüyseniz:

  • Başkalarının yük, görev veya sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda yapabilecekleriniz kısıtlanabilir.

Rüyada yeşil iplik almak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil iplik görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine yorulur.

Rüyada yeşil yün iplik görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada renk renk iplik görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada iplik sarmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ağızdan iplik çıkarmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Rüyada iplik kesmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments