Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek yeni bir eve sahip olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek kariyer edineceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dikiş ipliği görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah dikiş ipliği görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikiş iplik görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına işarettir.

Rüyada beyaz iplikle dikiş dikmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikiş ipliği görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Muazzez

Rüyada iğne iplikle bacağımı diktim tedavi ettim