Rüyada yeşil iplik görmek

Rüyada yeşil iplik görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil iplik gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Rüyada yeşil iplik görmek kimseyle konuşmaz olacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yün iplik görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil iplik almak olumlu gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada beyaz iplik yumağı görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan ipliği görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğne iplik geçirmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, hayırlı haberler getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğne iplik bulmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğne iplik istemek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, olumsuz haberler alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments