Rüyada yeşil ipek giymek

Rüyada yeşil ipek giymek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, evlat sahibi olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ipek giymek gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada yeşil ipek giymek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı ipek giymek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya rivayet eder.

Rüyada pembe ipek elbise giymek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada ipek giymek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipek giysi giymek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına işaret eder.

Rüyada ipek kıyafet giymek işlerin daha kötüleşeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments